Events

Workshops, ademcirkel, 9 -daagse Yoga en Meditatie

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ademcirkel vrijdag 8 november 2019 (tijd: 19.30-22.00u)

(lokatie Lovte Voorhout)

Verbonden ademen (transformational breath). Door deze ademhaling toe te passen zal de adem stromen bij ruimtes in jezelf waar je mogelijk minder actief aanwezig bent geweest. Door deze gebieden aan te raken met adem komt er meestal wat extra ruimte en openen er mogelijk nieuwe lagen in jezelf. Door deze gebieden te openen kun je jezelf blijer, ruimer en sterker gaan ervaren. Het ademen zelf duurt een klein uur. We starten met rustige muziek en bewust te worden van eigen ademhaling. Vervolgens starten we het verbonden ademen en kan de muziek iets intenser worden. We eindigen met een wat langere rustfase waarin er ruimte is om op eigen tempo te landen. In deze fase kan er wat emotie loskomen of inzichten ontstaan. Voor iedereen is een cirkel anders en ook voor diegenen die vaker komen, ook voor hen geldt dat het ademwerk nooit als hetzelfde wordt ervaren.

Deze cirkel wordt begeleidt door: Laura, Stephanie en Mirjam.

Graag even opgeven van te voren bij Mirjam via www.lovte.nl het contactformulier of even bellen/ appen naar:
0652665922

Kosten: €20,- ( kan contant betalen)

9-daagse Meditatie en Yoga intensive  zaterdag 31 augustus t/m 8 september tijd: 6.30u- 8.30u

Om het nieuwe seizoen van Lovte te beginnen, en daar een krachtige intentie met iedereen voor neer te zetten voor de komende tijd, wordt er van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september, 9 dagen lang in de ochtend een les aangeboden. We zullen in stilte beginnen om 6:30, en we zullen stipt om 8:30 afsluiten, om daarna op tijd je reguliere dag te laten beginnen. Wil je ook eens ervaren hoe het is, om 9 dagen lang je dag te laten starten met yoga, meditatie en kirtan, en zo een gelegenheid te scheppen om je innerlijke stilte mee te nemen je normale dag in, en te ontdekken, hoe dat je dag elke keer weer kan veranderen? Schrijf je dan snel in.
Om het krachtig te laten zijn voor jezelf, is het handig om, als je jezelf verbind aan deze 9-daagse, in ieder geval de eerste twee dagen aanwezig te zijn. Verder is het aan te raden om minimaal 6 ochtenden aan te sluiten, om de ervaring voor jezelf voldoende levendig te houden.
Twijfel je of deze intensive geschikt is voor je, neem dan vooral even contact op voor de mogelijkheden met Mirjam of Machiel.

Datum en tijd: zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september van 6:30 tot 8:30

Docent: Machiel van de Wetering

Lokatie: Lovte Voorhout

Kosten: €90,-

Opgeven: via Lovte info@lovte.nl of app of bel naar 0652665922

De intensive start vanaf 3 deelnemers

 

 

 

 

 

 

 

 

Concerten, Satsang & Kirtan

Mantra, Kirtan en Satsang zaterdag 9 november

Je bent weer van harte welkom voor een avond van muziek, inspiratie en verstilling. De avond is een samenzijn in een open en inspirerende energie, waarin ruimte is om het devotionele aspect van yoga te onderzoeken en te ervaren. Devotie is open en ontvankelijk zijn en tegelijkertijd sterk en krachtig. Het is loslaten zonder iets te verliezen. Het is eenheid zien in verscheidenheid. Het is rust en stilte zonder passiviteit. Devotie is zelf de liefde en de volheid van liefde durven ervaren.

Begeleiding: Pieter & Kelly (Deva Deva yoga en retraitecentrum Orvelte)

Dag: zaterdag 9 november

Tijd: 19.30 uur tot 22.00

Kosten: €10,-

https://www.deva-deva.nl/specials/

Satsang

Sing a Satsang:

Oefengroep harmonium en mantras: Vind je het fijn om groepsgewijs mantras te zingen en te oefenen op het harmonium?

In Lovte worden speciaal momenten georganiseerd om samen te zingen en te oefenen op het harmonium. De data zijn te vinden bij agenda en tarieven. Voor vragen over Sing a Satsang bel, app of mail gerust.