Events

AYP meditatieochtend, Volle Maan en Isis Healing Essence, New Moon Yoga & Setting Intentions, Full Moon Yoga & Dance, Ademcoach opleiding, Kirtan & Satsang, Harmonium oefengroep

AYP diepe meditatie zondagochtend!

Datum: Zondag 2 augustus

Tijd: 7.00u- 8.30u

Prijs: €5,-

Docent: Mirjam

Eindelijk is er weer een levende lijve AYP diepe meditatie op zondagochtend:
Het programma is als volgt:
20 minuten Asana’s (eigen beoefening)
12 minuten Spinal breathing
18 minuten Diepe Meditatie
5 minuten Samyama
5 minuten liggend ontspanning
Na de beoefening is er een kopje thee!
Opgeven: Graag hoor ik via app, mail of belletje of je mee oefent.

Volle maan en Isis Healing Essence

Datum: Zondag 2 augustus

Tijd: 19.30u - 21.30u

Prijs: €7,-

Docent: Mirjam

Informatie: Deze avond is de avond voor de volle maan op 3 augustus. Samen zullen we starten met een meditatie vanuit Shingon- Boeddhisme. Vervolgens zullen we aan de hand van de prachtige kaarten van Isis Healing arts een keus maken welke kaart bij jouw past en haar afgestemde druppels daarop innemen. Deze druppels zijn lichtfrequenties en zullen de lagen aanraken die in beweging worden mogen gezet om jou te begeleiden naar de bron die je bent, die te mogen ervaren en beleven. Vervolgens zullen we met elkaar thee drinken en eventueel jouw ervaring bespreken.

Aanmelden: Geef je op via een app, belletje of mail 0652665922 - info@lovte.nl

 

  

New Moon Yoga & Setting Intentions

Datum: Vrijdag  18 september

Tijd: 19.00u - 21.30u

Prijs: €25,-

Docent: Samya

Informatie: New Moon Yoga & Setting Intentions

Nieuwe Maan is hét moment om aan onze intenties en dromen te werken. Het is een periode van rust, stilte en bezinning. Door te connecten met deze ‘inwaartse’ kwaliteit van de Maan, komen onze diepste wensen en dromen naar voren, en kunnen wij die een plekje geven in ons leven.

In deze workshop beginnen we met een rustige yogales, waarin we naar binnen keren om dicht bij onszelf te komen. Daarna is er ruimte voor Thee, en openen we de Maan Cirkel. Er is ruimte om te delen, en samen zullen we in meditatie gaan. Er zal een ritueel zijn waarin we focussen op de zaken die wij in ons leven willen roepen. Het zetten van intenties is een krachtig ritueel, dat veel inzicht kan geven in je leven. Het helpt ons bij het creëren van het leven dat wij willen leven. Tegen het einde van de avond sluiten we de Cirkel weer en is er ruimte voor rustige beweging/dans om alles te integreren in ons leven.

De Nieuwe Maan valt deze Maand in het teken Maagd. Maagd behoort tot het element Aarde, en is nuchter, praktisch en behulpzaam. De Nieuwe Maan in Maagd is het moment om je gezondheid onder de loep te nemen, je zaakjes op orde te brengen en om behulpzaam te zijn.

Spreekt dit jou aan? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop! Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar hallo@samya.nl, of via een appje naar 06-15552136.

Full Moon Yoga & Dance

Datum: Vrijdag 2 oktober

Tijd: 19.00 - 21.30u

Prijs: €25,-

Docent: Samya

Informatie: Full Moon Yoga & Dance

Volle Maan is het hoogtepunt van de Maancyclus. De Maan is vol energie, en dit is het moment om dankbaar te zijn voor al het goede wat we in ons leven hebben, en los te laten wat we niet langer nodig hebben. Volle Maan is een tijd van ‘Viering’, uitbundig zijn, van samenkomen en samen delen.

We beginnen deze avond met Yoga en Meditatie. Het thema is Vuur, Loslaten en Vieren, een Nieuw Begin. Na de Yogales openen we de Maan Cirkel met een lekker kopje thee. Er is ruimte om samen te zijn, elkaar te leren kennen en te delen. Samen gaan we daarna een Symbolisch Vuur Ritueel uitvoeren, waarin we loslaten wat we niet langer nodig hebben, en ons klaar maken voor een nieuw begin. Ruimte creëren voor datgene wat we in ons leven willen omarmen. Door middel van dans en beweging geven we ruimte aan dat wat we losgelaten hebben, en kalibreren we als het ware opnieuw ons lichaam.

De Volle Maan staat deze keer in het teken Ram. Ram is het eerste teken van de Dierenriem en is verbonden met het element Vuur. Het is tijd voor beweging, los komen en het starten van een nieuwe periode.

Spreekt dit jou aan? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop! Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar hallo@samya.nl, of via een appje naar 06-15552136.

Ademcoach opleiding

Datum: Dinsdag 3 november (10 dagen, 1 dag per week)

Tijd: volgt

Prijs: volgt

Docent: Adina Love

Informatie: volgt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concerten, Satsang & Kirtan

21 februari - Satsang & kirtan - Nacht van Shiva

Ook dit jaar vieren we de Nacht van Shiva weer en deze keer doen we dat in Lovte. De nacht van Shiva is in de yogische traditie een bijzonder krachtig moment om samen te komen en spirituele beoefening te doen.

De satsang en kirtan heeft het thema Shiva – stilte en transformatie. In het tweede deel van de avond werken we ook met meditatie, het herhalen van shiva mantra’s (japa) en zingen we nog meer kirtan.

Het programma bestaat uit twee delen:

Deel 1: 19.30 uur – 22.00 uur Satsang en kirtan met als thema Shiva – stilte en transformatie

Deel 2: 22.15 uur – 24.00 uur Verdieping in het thema door meditatie, mantra en kirtan

Praktisch:

Dag: vrijdag 21 februari

Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur en van 22.15 uur – 24.00 uur

Kosten: Deel 1: € 10.- en deel 2: donatie

Begeleiding: Pieter, Kelly en Erik

Waar: Lovte, Loosterweg 4a, 2215 TL Voorhout

Opgeven: Het is belangrijk dat je je opgeeft voor deze avond omdat we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben. Stuur een mail naar info@deva-deva.nl of stuur een appje.

 

Satsang

Sing a Satsang:

Oefengroep harmonium en mantras: Vind je het fijn om groepsgewijs mantras te zingen en te oefenen op het harmonium?

In Lovte worden speciaal momenten georganiseerd om samen te zingen en te oefenen op het harmonium. De data zijn te vinden bij agenda en tarieven. Voor vragen over Sing a Satsang bel, app of mail gerust.