Events

Satsang

Sing a Satsang:

Oefengroep harmonium en mantras: Vind je het fijn om groepsgewijs mantras te zingen en te oefenen op het harmonium?

In Lovte worden speciaal momenten georganiseerd om samen te zingen en te oefenen op het harmonium. De data zijn te vinden bij agenda en tarieven. Voor vragen over Sing a Satsang bel, app of mail gerust.

 

Concerten, Satsang & Kirtan

Satsang & Kirtan - Sing, chant & be happy!

Je bent weer van harte welkom voor een avond van muziek, inspiratie en verstilling. De avond is een samenzijn in een open en inspirerende energie, waarin ruimte is om het devotionele aspect van yoga te onderzoeken en te ervaren.

Devotie is open en ontvankelijk zijn en tegelijkertijd sterk en krachtig. Het is loslaten zonder iets te verliezen. Het is eenheid zien in verscheidenheid. Het is rust en stilte zonder passiviteit.

Devotie is zelf de liefde en de volheid van liefde durven ervaren.

------------------------------------------------------------------------------------------

Begeleiding: Pieter, Kelly & Erik
Kosten: € 10.- contant.

Locatie:

Deze Satsang & Kirtan wordt gegeven bij Lovte in Voorhout (www.lovte.nl). Nadat je je opgegeven hebt zullen we je een mail sturen met het adres en de parkeerinstructies.

Opgeven:

Het is belangrijk dat je je opgeeft voor deze avond omdat we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben. Stuur een mail naar info@deva-deva.nl of stuur een appje.

Workshop

23 december - Sunday Special - Shiva en de dans van het leven

Een van de vormen van Shiva is Nataraj, de kosmische danser (zie afbeelding). In de vorm en houding van Shiva is veel symboliek verwerkt die op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden. De non-duale shaiva tantra heeft een unieke en bijzonder inspirerende kijk op wat de aard van het universele principe is en hoe wij ons tot dit principe verhouden. Deze traditie legt deze kijk uit aan de hand van de symboliek die verwerkt is in de arm en beenposities van de dansende Shiva. Het is mogelijk om de allesomvattende kijk op de wereld op deze manier zo tastbaar en toegankelijk te maken dat je er ieder moment van de dag mee kan werken.

Laat je weer inspireren door praktisch toepasbare yogafilosofie, meditatie en het zingen van mantra’s.

Docent: Pieter

Dag: zondag 23 december

Tijd: 9.30 uur tot 12.00

Kosten: € 15.- contant.

Nadat je je opgegeven hebt zullen we je een mail sturen met het adres en de parkeerinstructies.

Opgeven: Stuur een mail naar info@deva-deva.nl of stuur een appje.