Events

Familieopstelling en het innerlijk kind, Ademdag Vrij in Verlangen, Workshop Van willen naar doen! , Kirtan & Satsang, Harmonium oefengroep

Familieopstelling (ver) bindingen en het innerlijk kind

Datum: 22 april 2020

Vanuit een (online) visualisatie stellen we jouw familieleden, dierbaren, overledenen op in een cirkel. Via deze visualisatie ervaar je hoe de verbindingen zijn en  hoe jij deze ervaart met de personen binnen jouw cirkel. Jouw innerlijk kind (een deel van jou) zal ook zichtbaar worden gemaakt om zijn of haar behoeftes kenbaar te maken.

Doel: helder inzicht krijgen in welke soort verbindingen of verstrikkingen je bent met de  personen in jouw cirkel van leven. Ontdek de behoefte van het kind en of deze nog van invloed zijn op jouw huidige leven.

Programma: Voorstellen - korte meditatie - uitleg opstelling - visualisatie - tekenen van jouw cirkel - korte deelronde (ligt aan de grote van de groep) - afsluiting.

Vervolg: Heb je belangstelling om jouw cirkel verder uit te diepen en te onderzoeken dan is dat zeker mogelijk. Na deze periode van Corona kunnen we jouw cirkel "in het echt" opstellen. Hiervoor zal ik een lager tarief inzetten dan ik normaal vraag. Mogelijk kan het vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering van jouw zorgverzekeraar.

Tijd: 20.00- 21.30u

Waar: Online via Zoom vanuit Lovte (link wordt verzonden na inschrijving)

Inschrijven: via mail, app of belletje (info@lovte.nl) - 0652665922

Wie: Mirjam

Kosten: Gratis

 

Ademdag VRIJ IN VERLANGEN (datum wordt verzet)

Verlangens toelaten?

Verlangens vervullen?

Verlost worden van verlangens?

Tijdens deze ademdag mag je jouw diepste verlangens toelaten en ervaren.

Het vuur van verlangen heeft vele gezichten. Hierin mag jij ontdekken of het verlangen beweegt vanuit liefde of vanuit angst.

En de vraag; ‘moet’ het vervult worden?

Inhoudt workshop:

Sharing - dans van verlangen -  2 verbonden ademsessie’s - potluck-lunch - visualisatie/ meditatie - afsluitingsritueel

Datum: 18-04-2020

Tijd: inloop 8.45-9.00

Kosten: € 95,-

Waar: Healjezelf herenweg 416 Noordwijkerhout

Door Wie: Mirjam Rieken & André Straathof

Opgeven: via website of app 06-10679363 of 06-52665922

 

 

16 februari - Sunday Special - Van willen naar doen!

Een inspirerende les waarin we eerst asana en meditatie beoefenen. In het tweede deel van de les verdiepen we ons in de vraag hoe je de stap maakt van willen naar doen.

Doen, in beweging komen is een essentiële stap in yoga. Maar tegelijkertijd is het wel belangrijk om dit op een gezonde en zinvolle manier te doen. Het is bijvoorbeeld niet zo handig om wilskracht te gebruiken die niet in het contact is met het gevoel.

En hoewel je het misschien niet verwacht is ook bij pauzeren, rust nemen en verstillen spraken van iets doen. Want zolang we niet volledig vanuit spontaniteit in onze ware natuur kunnen verblijven is er altijd sprake van handeling.

Ontdek in deze Sunday Special hoe je meer richting kan geven aan je wensen en ze tot leven kan brengen door in volheid deel te nemen aan het leven.

Praktisch:

Dag: Zondag 16 februari

Tijd: 9.00 uur – 12.00 uur

Kosten: € 20.-

Begeleiding: Pieter

Waar: Lovte, Loosterweg 4a, 2215 TL Voorhout

Opgeven: Stuur een mail naar info@deva-deva.nl of stuur een appje. Je deelname is definitief na betalen van Sunday Special via de toegestuurde betaallink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concerten, Satsang & Kirtan

21 februari - Satsang & kirtan - Nacht van Shiva

Ook dit jaar vieren we de Nacht van Shiva weer en deze keer doen we dat in Lovte. De nacht van Shiva is in de yogische traditie een bijzonder krachtig moment om samen te komen en spirituele beoefening te doen.

De satsang en kirtan heeft het thema Shiva – stilte en transformatie. In het tweede deel van de avond werken we ook met meditatie, het herhalen van shiva mantra’s (japa) en zingen we nog meer kirtan.

Het programma bestaat uit twee delen:

Deel 1: 19.30 uur – 22.00 uur Satsang en kirtan met als thema Shiva – stilte en transformatie

Deel 2: 22.15 uur – 24.00 uur Verdieping in het thema door meditatie, mantra en kirtan

Praktisch:

Dag: vrijdag 21 februari

Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur en van 22.15 uur – 24.00 uur

Kosten: Deel 1: € 10.- en deel 2: donatie

Begeleiding: Pieter, Kelly en Erik

Waar: Lovte, Loosterweg 4a, 2215 TL Voorhout

Opgeven: Het is belangrijk dat je je opgeeft voor deze avond omdat we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben. Stuur een mail naar info@deva-deva.nl of stuur een appje.

 

Satsang

Sing a Satsang:

Oefengroep harmonium en mantras: Vind je het fijn om groepsgewijs mantras te zingen en te oefenen op het harmonium?

In Lovte worden speciaal momenten georganiseerd om samen te zingen en te oefenen op het harmonium. De data zijn te vinden bij agenda en tarieven. Voor vragen over Sing a Satsang bel, app of mail gerust.