Docenten

Mirjam Rieken

Een mens is in mijn ogen bijzonder krachtig, soms meer dan hij beseft. Deze kracht inspireert mij. Met deze kracht aan de slag te gaan vind ik een groot kado. Naast de functie als psychodynamisch therapeut, ademcoach en hypnobirthing docente is de yoga -en meditatieleer mijn grote inspiratiebron. De afgelopen jaren ben ik hier intensief mee bezig, in eigen beoefening met als basis de yogaschool Deva Deva van Pieter Scheffe. Het bestuift mijn leven en werk. Lovte staat dan ook in het teken van bewustwording, integratie en groei. Vol inspiratie en passie bieden we yoga -en meditatiebeoefeningen aan in Lovte.

De psychodynamische therapie is een vorm van bewust worden en ontdekken dat je zelf een keus hebt om te kiezen hoe je ergens mee om kan gaan. Met ademwerk is er soms wat extra ruimte te bereiken bij stukjes die wat langer een uitdaging zijn en vast zitten in het lichaam en geest. Er zijn vele manieren om hiermee aan de slag te gaan, ademwerk vind ik daarin een heel fijne manier en werk daar graag mee.

Het leven inkomen en loslaten, geboorte en overgaan vind ik een fascinerend geheel waarin ik nog veel wil ontdekken. Mede om die rede begeleid ik graag zwangeren en de (ouderen) mensen die wat dichter bij deze fases van het leven zijn.

Met liefde en passie ga ik graag met jou dit avontuur aan, welkom!

Kelly Verbeek

Al vroeg is mijn interesse in de diepere betekenis van het leven ontstaan en heeft dit geleid tot de beoefening en studie van yoga en meditatie. Vanaf die tijd ben ik verschillende yoga- en meditatielessen gaan volgen en ben ik mij meer en meer bewust geworden van de kracht van yoga en meditatie en de uitwerking hiervan op mijn dagelijks leven. Vanuit deze ervaring en de innerlijke behoefte tot verdere verdieping ben ik de yoga en meditatieopleiding gaan volgen bij Pieter Scheffe.  Door het volgen van de opleidingen en wekelijkse lessen is er inmiddels een krachtige dagelijkse eigen beoefening ontstaan. Door deze momenten van oefenen ervaar ik dat de verbinding met de stilte en het leven zelf steeds voller wordt!

‘Let silence take you to the core of life’ – Rumi

Graag deel ik mijn enthousiasme en kennis met jullie in de yogalessen bij Lovte. De mogelijkheid om de stroom van inspiratie direct te mogen delen met de groep is iedere keer weer een mooie en verdiepende ervaring.

lovte kelly verbeek

Kim van der Geest

Een aantal jaren geleden heb ik meditatie en yoga leren kennen. Het pad van yoga brengt mij werkelijk terug naar mijn ware kern. Naar datgene wat wij allemaal zijn en ons met elkaar en het leven verbindt. Iedere dag is weer een ontdekkingsreis waardoor ik uitgedaagd word om te blijven leren en groeien. Vanuit mijn werkervaring als psycholoog heb ik gemerkt dat het belangrijk is om mensen weer in hun eigen kracht te zetten.
Yoga en meditatie zijn manieren om weer in contact te komen met jezelf en vanuit deze kracht te gaan leven. In mijn lessen wil ik graag met jullie op zoek gaan naar jullie eigen bron. En het pad dat jullie mogen bewandelen. Hierbij zal ‘diep voelen en ervaren’ centraal staan.